Leer jezelf beter kennen door Pentalogie-NumeroLogic

Kennismakings workshop

24 augustus 10:00-17:00 Sint Gerardusplein 5, Eindhoven


In deze dagworkshop van Niels Pilaar, pentaloog en numeroloog, krijg je de middelen om een dieper inzicht over jezelf en anderen te vergaren. Gebaseerd op de numerologie van het Pentagram en de verklaring van de getallen 0-113, duiken we dieper in jouw levensverhaal.

 

Numerologie

Numerologie is zo oud als de mensheid. Zelfs wanneer we niet kunnen lezen, tellen kunnen we allemaal.  We ver-tellen onze verhalen. Iedere letter heeft een trilling. Zodoende kunnen getallen letterlijk hun verhalen vertellen. De geboortedatum van een mens is daarbij wel het belangrijkste getal. Het betekent immers de definitieve overgang van de eenheid in de dualiteit. Aan de hand van de geboortedatum kunnen we dan kijken wat de ‘aanleg oftewel de natuur’ van een persoon is. Dit kan dienen als vergelijkingsmateriaal met hoe de persoon nu is.

 

Gebaseerd op het Pentagram


Geboortedatum 12-5-1975

 

In de 20e eeuw (in de 60’er jaren) had Ing. Hans Müller een geniaal idee: Hij heeft de getallen van een 

geboortedatum in een Pentagram geplaatst en zodoende een direct visuele indruk gecreëerd.

 

NumeroLogic

Het nieuwe aan de NumeroLogic  is dat niet alleen de getallen in een Pentagram worden gezet, maar at er een bijzonder nadruk gelegd wordt op de dubbele- en hogere getallen. Met behulp van  rekenkundige ontleding ontstaan individuele factoren die in hun samenhang geduid worden. Van bijzonder belang hierbij zijn de priemgetallen.

 

Workshop:

In deze een-daagse workshop leert U:

  • Tekenen van een pentagram
  • Het berekenen van uw spirituele trillings-getal: tussengetal en kerngetal. Aan de hand van de uitleg van de getallen, wordt dit getal als eerste geduid.
  • Het plaatsen van de getallen uit uw geboortedatum in een Pentagram.
  • De betekenis van de 10 plaatsen in het Pentagram, 
  • De betekenis van de assen in het Pentagram, de drempels en de driehoeken en hoe deze aan de hand van uw geboortedatum te plaatsen.
  • Vanuit het geboortepentagram gaan we dan naar het lichaamsbeeld, wat aangeeft hoe en waar de spirituele energiën zich in uw lichaam manifesteren en met welke gevolgen.
  • We maken een 1e opzet van het Schaduw-Pentagram. De schaduw toont de eigenschappen aan die we onlosmakelijk aan onze in het licht staande getallen meebrengen als schaduw.

 

Wanneer:    24 Augustus    van 10:00-17:00. Inloop vanaf 9:30. 

Waar:              Sint Gerardusplein 5, 5644NE Eindhoven. Ruim gratis parkeerplaatsen. 15 minuten directe bus van station.

Aanmelden:     Bij Niels Pilaar: nielspilaar@gmail.com . Er is een maximum van 15 deelnemers. De aanmelding is definitief zodra het verschuldigde bedrag is overgemaakt op bankrekening ABNAMRO: NL37ABNA0606268421, t.n.v. Niels  Pilaar, o.v.v. van naam en “dagworkshop Pentalogie-NumeroLogic”

 

 

Prijs: €75 incl. btw per persoon

De prijs is inclusief koffie en thee gedurende de workshop. De lunch is voor eigen rekening.

 

Boek: 

Tijdens de workshop wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van het boek: Numerologic, met name voor de basisuitleg van de Pentalogie en de verklaring van de getallen 0-113. Voor deelnemers aan de workshop geldt een speciale prijs van €15 (ipv € 20). 

 

 

Verder informatie:

www.pentalogie.com 

www.numerologic.de