Pentalogie-NumeroLogic

   Verdiepingsworkshop
25 augustus 10:00-17:00 Sint Gerardusplein 5, Eindhoven

In deze dagworkshop van Niels Pilaar, pentaloog en numeroloog, krijg je de middelen om de diepere lagen van de Pentalogie – Numerologie te ontdekken. Gebaseerd op de numerologie van het Pentagram en de verklaring van de getallen 0-113, duiken we dieper in de theorie én de praktijk.


Numerologie

Numerologie is zo oud als de mensheid. Zelfs wanneer we niet kunnen lezen, tellen kunnen we allemaal.  We ver-tellen onze verhalen. Iedere letter heeft een trilling. Zodoende kunnen getallen letterlijk hun verhalen vertellen. De geboortedatum van een mens is daarbij wel het belangrijkste getal. Het betekent immers de definitieve overgang van de eenheid in de dualiteit. Aan de hand van de geboortedatum kunnen we dan kijken wat de ‘aanleg oftewel de natuur’ van een persoon is. Dit kan dienen als vergelijkingsmateriaal met hoe de persoon nu is.

 

Gebaseerd op het   Pentagram

 

In de 20e eeuw (in de 60’er jaren) had Ing. Hans Müller een geniaal idee: Hij heeft de getallen van een 

geboortedatum in een Pentagram geplaatst en zodoende een direct visuele indruk gecreëerd.

 

NumeroLogic

Het nieuwe aan de NumeroLogic  is dat niet alleen de getallen in een Pentagram worden gezet, maar at er een bijzonder nadruk gelegd wordt op de dubbele- en hogere getallen. Met behulp van  rekenkundige ontleding ontstaan individuele factoren die in hun samenhang geduid worden. Van bijzonder belang hierbij zijn de priemgetallen.

 

Workshop:

In deze een-daagse verdiepingsworkshop leert U:

  • Verdere uitwerking van de basisanalyse: Geboortepentagram, het Lichaamsbeeld en het Schaduwpentagram
  • Het duiden van de Pentagrammen: 
  • De 9 Basis-Pentagrammen en wat hun basis kenmerken en thema’s zijn
  • De verschillende thema’s van de assen, de drempels en de driehoeken
  • Het werken met de priemgetallen en hun rang
  • Het Jaar-Pentagram, zowel voor het jaar lopende van 1/1-31/12 als het Jaar-Pentagram lopende van geboortedatum tot geboortedatum
  • Het Pentagram van de ‘Rol in de samenleving’
  • De partner analyse
  • De naamanalyse volgens de methode Monika Abud

 

Wanneer:    25 Augustus          van 10:00-17:00. Inloop vanaf 9:30. 

Waar:              Sint Gerardusplein 5, 5644NE Eindhoven. Ruim gratis parkeerplaatsen. 15 minuten directe bus van station.

Aanmelden:     Bij Niels Pilaar: nielspilaar@gmail.com . Er is een maximum van 15 deelnemers. De aanmelding is definitief zodra het verschuldigde bedrag is overgemaakt op bankrekening ABNAMRO: NL37ABNA0606268421, t.n.v. Niels  Pilaar, o.v.v. van naam en “dagworkshop Pentalogie-NumeroLogic”

 

 

Prijs: €75 incl. btw per persoon

De prijs is inclusief koffie en thee gedurende de workshop. De lunch is voor eigen rekening.

 

Boek: 

Tijdens de workshop wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van het boek: Numerologic, met name voor de basisuitleg van de Pentalogie en de verklaring van de getallen 0-113. Voor deelnemers aan de workshop geldt een speciale prijs van €15 (ipv € 20).